TERO LAAKSO
CURRICULUM VITAE
MARRASKUU 2013
Uudenmaankatu 119 as.1
05840 Hyvinkää
041 5452970
talaakso@gmail.com

KOULUTUS

Helsingin yliopisto
Filosofian maisteri
 • Pääaine:
  • Teoreettinen fysiikka (Laudatur, 102 ov., arvosana 4 / 5)
 • Sivuaineet:
  • Matematiikka (Cum Laude Approbatur, 35 ov., arvosana 4 / 5)
  • Fysiikka (Approbatur 26 ov., arvosana 4 / 5)
  • Tietojenkäsittelytiede (Muut opinnot, 13 ov.)
  • Erillistodistus laskennallisen fysiikan suuntautumislinjan suorittamisesta
 • Pro gradu:
  • Data analysis of small angle x-ray scattering from biomolecules in solution.

TYÖT /
PROJEKTIT

Freelancer

 • Suunnittelen ja ohjelmoin nettipohjaisia sivustoja, joissa on usein mukana sisäiseen käyttöön tarkoitetut ylläpito- ja tietokannanhallintajärjestelmät. Tavallisesti olen joko alusta loppuun huolehtinut koko nettisivuston suunnittelusta, asennuksesta ja ylläpidosta tai tehnyt asiakkaan omaan sisällönhallintajärjestelmään helposti liitettävän tietokanta-, sähköpostitus- ja/tai kalenterijärjestelmän.

  Toinen eritysosaamisalueeni on flash/air-pohjaisten sovellusten tekeminen joko windows-koneelle tai nettiin asennettavaksi. Sama tekniikka mahdollistaa sovellusten kääntämisen myös ios- ja android-laitteille.

  Osallistun mielelläni kiinnostavien projektien ja toimeksiantojen suunnitteluun ja toteutukseen. Aikatauluni sallii pääasiassa vain joko lyhyiden hyvin suunniteltujen toimeksiantojen totettamisen nopeasti tai laajempien pidempiaikaisten projektien asteittaisen hitaamman toteuttamisen. Osaamiseni rajautuu varsin tarkasti alla mainitsemiini tekniikoihin. Olen vuosien saatossa ohjelmoinut mm. c-, c++- ja java-kielillä, mutta tarvitsen poikkeuksellisen kiinnostavan ja pitkäaikaisen projektin, että olen valmis käyttämään muita tekniikoita kuin mitä perusosaamiseeni kuuluu.

  Teen työni lähes kokonaan etätöinä kotikonttoriltani käsin. Laskutan tekemistäni töistä tapauskohtaisesti joko tuntitöinä tai osuutena myytävän tuotteen tuotosta.

  Käyttämäni perustekniikat: html 5, css, javascript, jquery, jqgrid, php 5, sqlite, flash/air, apache, htaccess, linux/unix-skriptit ja -konffaukset

  Projekteja ja nettisivustoja, joissa olen mukana

  virtuoosi.net
  www.e-girji.net
  www.sisailmahuolto.net
  www.imotion.fi
  www.solutioncoaching.fi

  Myyn ja myönnän omien luontokuvieni käyttölisenssejä netti- ja/tai painettuun käyttöön. Minulla ei ole omaa nettikauppaa, enkä myy yksittäisiä irtokuvia (yleensä sallin yksittäisten kuvien ilmaiskäytön pyydettäessä). Olen arkistoinut ja tagittanut täyden resoluution luontokuvani Picasa- ja Flickr -albumeihini

  http://picasaweb.google.com/talaakso
  http://www.flickr.com/photos/talaakso

DEMOTKuva: Lehtilogo
Kesäkuu - 2018
MaTiKeTo PeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Tämä sivu on päivitetty
29. maaliskuuta 2015.